Stappenplan

Hoe wij te werk gaan

Stap 1: Kenningsmaking

Een vrijblijvend gesprek waarin uw wensen worden besproken en de tuinmogelijkheden bekeken. Is het nodig dat er een ontwerp gemaakt wordt (stap 2) dan ontvangt u naar aanleiding van dit gesprek een schriftelijke offerte. Een ontwerp is niet altijd nodig. De wensen kunnen dan meteen in een offerte richting aanleg vertaald worden (stap 4).

Stap 2: Het ontwerp van uw tuin

Dit kan een compleet ontwerp zijn maar ook een deel ontwerp bijvoorbeeld van een terras of een plantvak. Het gerealiseerde ontwerp wordt uitgebreid met u besproken. Als het ontwerp door u akkoord wordt bevonden kan worden gestart met de tuinaanleg.

Stap 3: Het beplantingsplan

Dit is een onderdeel van het ontwerp maar kan ook op zichzelf staan. Door te ‘werken’ met een goed beplantingsplan bent u verzekerd van een tuin waarin alle seizoenen door de beplanting een toegevoegde waarde heeft. Als het beplantingsplan klaar is kan gestart worden met de aanplant van de tuin.

Stap 4: De tuinaanleg

Met betrekking tot de tuinaanleg ontvangt u een heldere en gespecificeerde offerte. Hierin zijn uiteraard alle elementen vertegenwoordigd die in het ontwerp en het beplantingsplan voorkomen. Als de offerte door u akkoord wordt bevonden kan gestart worden met de aanleg.

Stap 5: Oplevering en tuinonderhuid

De tuin wordt altijd samen met u opgeleverd. Wilt u de tuin in goede staat houden? Dan kunnen wij voor u een passend onderhoudscontract maken. U bent dan verzekerd van een tuin die is en blijft zoals dat de bedoeling is.